Hur går det nu att jobba halvtid? Det vart lite dålig tajming men det kunde man ju inte veta innan. Maria åkte nämligen på ett diskbråck strax efter… och då hade vi dragit igång med att renovera sovrummet plus att Ka:n stod uppallad i garaget! Så det har varit en extremt tuff period för mig vilket känns på orken… just nu är det allt ifrån bra! Men jag klarar av att jobba plus lite fix här hemma. Men så mycket mer är det inte. Det känns som om den lilla kondition man hade innan är som bortblåst. Men sen vet jag inte ju inte hur mycket det här kalla vädret spelar in heller. Hostan ligger och spökar nästan hela tiden och det tar ju mycket ork det med. Men, men! Det känns som att det börjar lugna ner sig lite sakta men säkert även om varken sovrummet eller Ka:n är klara ännu. Det är bara att kämpa vidare!

Föregående inlägg Tisdagen 2010-11-02
Nästa inlägg Måndagen 2010-12-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *