Har lite strul med min vänstra fotled som ömmar en del när jag rör den. Det känns ingen när jag går runt här inne men om jag däremot lyfter upp foten och rör på den så ömmar det en del. Kände även av den en del när jag låg i sängen. Vet inte riktigt vad jag har gjort! Kanske är det att jag jobbar mer och därmed går mer på hårt betonggolv, simningen som jag gör när jag har varit på gymmet eller så har jag helt enkelt gjort något sam jag inte kan komma på.

Huvudsaken är ju att det går över så snart som möjligt, men det är ju skönt att det går bra att gå i alla fall.

Angående halvtids testet så går det nog ganska bra än så länge även om man är ganska trött. Men det vore väl konstigt annars 🙂

Föregående inlägg Fredagen 2010-10-15
Nästa inlägg Fredagen 2010-10-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *