Idag har jag varit på lungmottagningen samt gjort en lungröntgen. Kommer att bli skickad till en datortomografiundersökning av lungorna samt ett nytt flås och blås test. Det syntes lite i övre delen på den vänstra lungan. Vad de ser är jag inte helt säker på men det är med största Sannolikhet GVH 🙁

Men så länge det inte är värre än tidigare så hoppas jag på att slipp kortison. Men hon såg inte tillräckligt bra på dagens röntgen så det får som sagt bli en datortomografi istället. Hon trodde att det var lite mer nu än förra ”vanliga” röntgen men det var som sagt svårt att se. Hoppas, hoppas, hoppas att man slipper kortisonet men något säger mig att jag inte gör det denna gång 🙁

Det är bara att vänta och se hur det blir!

Föregående inlägg Abborre 0,16 kg
Nästa inlägg Tisdagen 2010-06-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *