Idag har jag varit på lungmottagningen samt träffat kuratorn, vi börjar med Lungmottagningen. Innan jag fick träffa Marit (lungläkaren) så fick jag blåsa lite för att se hur värdena såg ut. De var ungefär som sist, bara marginellt under.
Av läkaren fick jag svar från bronkoskopin, det såg bra ut. Det vill säga att de hade inte sett något konstigt på odlingarna, visserligen var det en odling som inte var klar ännu (tuberkulos). Men de hade snabbkollat lite i mikroskop och det hade sett bra ut.
Marit ringde till ”min” läkare Olle för att kolla hur de skulle gå vidare då det troligtvis rör sig om så kallad GVH. Olle skulle kolla med experterna i Uppsala och höra av sig till mig när de hade bestämt vad som skall ske.
Fick känslan av att Olle liksom jag inte är så sugen på kortison. Men det är ju bara att börja knapra om de kommer fram till att det är det som behövs.

Nu över till kuratorn. Går inte in så mycket på det förutom att det var första gången jag träffade henne och det kändes riktigt bra. Det har varit några kuratorer som inte har passat mig riktigt. Tur att den som nu ska bli ”våran riktiga” kurator känns helt rätt.

Föregående inlägg Måndagen 2010-02-08
Nästa inlägg Tisdagen 2010-02-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *