Idag har jag varit och hälsat på lungkliniken på USÖ. Det har varit riktigt efterlängtat, tänk om jag kunde få ordning på hostan! Besöket gick bra förutom att det vart ett lite mindre fel som gör att jag måste åka dit en kort stund imorgon med. Jag fick med mig recept på 2 olika ”astma” sprayer, Symbicort samt Oxis (tror de hette så). Symbicorten ska jag ta morgon och kväll och den andra vid behov t.ex. vid fysik aktivitet. Detta ska jag börja med imorgon efter att jag har varit där igen för att göra det vi inte kunde göra idag.

Jag ska även få komma till deras sjukgymnaster, vet inte vad som kommer att ske där men det är riktigt välkommet från min sida.

Kan även meddela att läppen bara blir bättre och bättre vilket är jätteskönt! Idag har den nog inte gjort ont en enda gång!

Nu är det bara att vänta och se hur sprayerna fungerar, fick lite när jag var där idag och det känns faktiskt bättre. Men det var lite skumt när hjärtat började slå och man vart darrig, men det gav sig efter ett tag.

Föregående inlägg Fredagen 2009-10-09
Nästa inlägg Lördagen 2009-10-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *