Idag har Jag och Maria varit i Uppsala på 3-årskontroll. Det var snabbt avklarat, först så lämnade jag en hel del blodprover samt urinprov och efter det så var det bara farbror doktorn kvar. Idag var det Gunnar Öberg som jag fick träffa. Det är en rolig prick och läkarbesöket var snart klart. Allt ser fortfarande bra ut men jag kommer få ha kvar pillren jag har nu ett tag till och så vet jag nu att det är kronisk GVH i munnen. Så det lär jag få leva med eller iallafall ha ett bra tag framöver verkar det som.

Nu är det bara att vänta tills svaren på proverna kommer, vissa skulle ta upp till 4:a veckor. Och hör man ingenting så ser dom bra ut.

Föregående inlägg Måndagen 2009-02-02
Nästa inlägg Onsdagen 2009-02-04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *