Idag så var det HLR – Hjärt, Lung, Räddning på jobbet och jag hade planer på att vara med på det. Åkte in och märkte ganska snart att det inte skulle fungera så jag kastade in handduken. Ringde då till mottagningen för att kolla vad jag skulle göra. De sa att jag skulle komma förbi och få lite extra provtagningslappar. Men när jag kom dit så skulle jag inte bara lämna prover utan jag skulle även vänta på svaren. De tog även ett odlingsprov från näsan. När blodprovet var analyserat så fick jag träffa en läkare som tyckte att blodprovet så ganska bra ut. Sänkan var bara lite förhöjd så det vart ingen antibiotika utan jag vart sjukskriven veckan ut för att vila upp mig. Skulle det däremot bli sämre så skulle jag höra av mig igen.

Föregående inlägg Söndagen 2009-02-08
Nästa inlägg Måndagen 2009-03-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *