I lördags så tog vi oss en bastu för första gången denna vinter, det var riktigt skönt. Men jag vet inte vad som har hänt med mig efter det. Har varit helt slut i kroppen, haft ont i alla möjliga leder och muskler. vet ju inte om det har med bastun att göra med det började iallafall efter den. Kan inte påstå att jag känner mig sjuk eller så, bara trött i kroppen. Hoppas att det ger med sig snart.

Massage
Den 16:e så var jag iväg på massage, hade iallafall två ordentliga knutar i ryggen och nacken. Det kändes riktigt bra fast det gjorde ju så klart ganska ont på de ställen som strulade. Var trött i kroppen i flera dagar samt öm på de ställen som knutarna fanns på. Ska dit igen på onsdag!

Föregående inlägg Torsdagen 2009-01-22
Nästa inlägg Torsdagen 2009-01-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *