Idag fick jag ett telefonsamtal från Olle. Han sa bland annat att kreatininvärdet hade sjunkit en del, tror det var från ca 150 till 110 vilket han tyckte var bra. Sen undrade han lite hur det gick och jag berättade om munnen, så vi kom fram till att behålla samma medicinering ett tag till. Får vänta och se vad som händer med munnen. Men det känns inte som det blir sämre iallafall, smörjer med en munpasta (kenacort?) varje natt jag lägger mig.

Kan även berätta att det märks att kortisonet är borttagen, kroppen bara minskar och minskar vilket är riktigt roligt. Hoppas på att kunna börja köra lite på crosstrainern snart! Och så börjar man se mer normal ut i ansiktet.

Nu ser vi fram emot en GOD JUL, dock utan jul snaps.

Föregående inlägg Torsdagen 2008-12-18
Nästa inlägg Tisdagen 2009-01-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *