Idag så kände jag fortfarande av att kroppen var varm och lite röd på samma ställen som igår, men det är värst runt nacken. Kliar lite gör det med.
De skulle ringa från mottagningen idag och kolla hur det var med mig men ca klockan 10 ringde jag eftersom jag fortfarande hade problem. De försökte att koppla mig till läkaren men han var upptagen. De sa då att han skulle ringa upp. Klockan hann bli kvart i 5 innan telefonen ringde. Han sa att jag skulle komma in i början på nästa vecka och lämna ett till blodprov. Skulle även ta ett extra rör för att kolla sköldkörteln. Så vi får hoppas att det inte blir värre under helgen. För nu känner jag mig inte allt för kry, fryser och det känns nästan som man har feber fast man inte har det.

Känner fortfarande av lite i halsen.

Föregående inlägg Torsdagen 2008-05-22
Nästa inlägg Fredagen 2008-06-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *