Idag så har jag varit på 2 års kontroll i Uppsala. Lämnade lite blodprover samt pratade med läkare. Det gick ganska fort men det tar ändå nästan en hel dag.
Jag ska minska kortisonet lite och ha koll på vad som händer med munnen. Har lite kronisk GVH, kan nog beskriva det som att mitt immunförsvar och min mun inte är bästa polare. Vilket gör att det blir som en slags inflammation. Har troligtvis lite sådant i levern också men det syna bara på värdena och är inget som jag märker av för övrigt.

Orken är det bara att fortsätta att vänta på, som det verkar nu är det smått omöjligt att bygga upp kroppen. Medicineringen gör det svårt, utan man får nog bara sikta in sig på att behålla det man har och hoppas att man kan minska medicin dosen.

Fick även reda på att jag i alla fall kommer att gå på minst 5-10 års kontroller, kanske ännu fler. Och att den största risken för återfall är de första två åren vilka jag nu har kommit förbi.

Det verkar som om att allt man har gått igenom verkar yttra sig på lite olika sätt. Detta leder till att man mår och känner sig sisådär ibland. Hoppas att ni runt omkring mig har lite överseende med detta då jag inte alltid är på topp.
Nu siktar jag på att försöka att komma igång och jobba 25%, men vi får se hur lång tid det tar.

Ha det bra

Föregående inlägg Alice är pensionär
Nästa inlägg Melodifestivalsfinal i Globen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *