Ja snart är det äntligen fredag och helg!!!

I veckan har vi gått och funderat om vi ska göra om gästrummet där ute vid bastun till gym! Det är lite besvärligt att ta sig in till stan varje gång man vill gymma lite. Vi har i så fall tänkt att köpa ett multigym, vi har hittat ett på intersport för 7500:-. Det verkar vettigt. Vi har ju redan en crosstrainer, sen är det bara en boxningsäck, spinningcykel och lite hantlar och sånt som saknas. Sen är jag nöjd 

Det blir ju lite pengar men tänk på vad 2 gymkort kostar per år + bensin fram och tillbaka. Då sparar man in pengarna ganska snabbt ändå. Vi får se hur vi gör. Rummet är ju inte så jättestort där ute. Men det vore skönt om det blev ett litet ”hemmagym”.

Imorgon eftermiddag/kväll (fredag) ska vi till Kubbetorp en sväng. Albin ska hjälpa Jonte lite grann.

Det var allt från mig just nu! Ska sätta igång och jobba lite.
Trevlig helg på er alla!

Kram Maria

Ps…vem blir det som skriver gästboksinlägg nr. 200????

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Kan lägga till 2 nummer i platespotingen idag!
Nästa inlägg Omröstningen krånglar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *