Hallå allesammans!
Hoppas att ni haft en bra helg! Min helg gick väldigt fort. Jag jobbade i fredags och vi var i Linköping i lördags och igår hade jag fotboll halva dan.

Vi var i Linköping och firade Linnéa som tog examen. Så nu är hon förskolelärare! Det var väldigt trevligt och vi blev bjudna på mycket god smörgåstårta och biskvierna var inte så tokiga de heller  Hoppas att de dyker upp i vår receptbank  Vi åkte därifrån vid sextiden och på vägen hem stannade vi i Kumla och hämtade Alice. Hon var hos mina föräldrar.

Vi var hemma vid nio ungefär. Innan vi gick och la oss kollade vi lite på film. Vi såg Goal 2. Sen gick vi och la oss ca 23:30 men jag kunde inte sova Låg och tittade på tv en stund men jag blev inte trött. Provade att försöka somna men det gick inte så jag låg och spelade spel på min telefon till klockan var ca 01:30. Då gick jag upp och satte på en film. Men jag blev inte tröttare. Vid 04:30 gick jag in i sovrummet igen. Efter ett tag lyckades jag somna….

Så nu är jag lite trött här på jobbet efter som det blev dåligt med sömn natten som var. Men jag har bara ca 2-2,5h kvar nu.

Sköt om er! Kram Maria

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ännu en ärtsoppedag utan ärtsoppa!
Nästa inlägg En liten uppfräschning av sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *