Idag så har jag varit hos tandläkaren och dom lyckades inte hitta några hål denna gång heller. Skönt att inte ha haft ett enda hål vid 25 års ålder, hoppas det håller i sig. Däremot så ska jag kolla upp lite saker med min läkare angående övriga munnen + om jag behöver penecillin (stavas säkert inte så) när man ska ta bort tandsten.

Vi har även varit och åkt lite skidor idag men det var inge roligt, berodde nog på felvallning. Det högg som bara den när det inte skulle hugga. Efteråt så åkte vi till Lindells för att få skidorna korrekt uppmärkta. Då fick vi reda på att vi inte vallat helt rätt för dagens skidföre. Men det är ju inte så lätt för ett par rookies som vi 

Har även sett att min mobil är fixad och ska vara på väg till stan  Dom ska ha fixat ett jordfel vid högtalaren samt uppgraderat programvaran, har inte så stora förhoppningar på att den kommer att fungera felfritt men jag hoppas ju givetvis på det!

Sen så har den svarta färgpatronen lagt av men som tur var så köpte vi ett 2-pack strax innan jul så jag skickade iväg ett litet klagobrev innan jag satte i den andra. Då visade det sig att den inte fungerade alls. Skrivaren vägra tillåta att den sitter där. Så då vart det att skicka ett till mail. Efter några timmar fick jag svar att de skickar två nya av ett annat märke. Så jag måste ge ett stort plus till deras service! Kalasbra. Hoppas bara att de nya fungerar 

Det var allt för denna gång!

Föregående inlägg 1200 Besökare
Nästa inlägg Tung dag idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *