Igår tog vi våra första stavtag med skidorna. Det gick faktiskt ganska bra och ni kanske undrar hur vi kunde göra det, det finns ett kanonsnöspår i Ånnaboda. Det var lite roligt för det fanns inte en ende snöflinga utanför spåret och precis när vi bestämt oss för att sluta så började det regna.

Vi har även beställt soffbordet som Maria har önskat sig pengar till. Så det ska komma om ca 2 veckor. Jag har även lämnat in min mobil eftersom det krånglar och det skulle ta tid! De sa att jag skulle räkna med 1,5 månader!!!

Idag är Maria och leker på Boda Borg medans jag är hemma och vilar. Jag ska fixa till en liten sak på hemsidan sedan ska jag nog spela lite Mario Galaxy som jag fick i julklapp. Det är riktigt roligt!

Ha ett fortsatt trevligt 2007!

Föregående inlägg Bekant omkommen i bilolycka. Blev 23 år gammal.
Nästa inlägg Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *