….till jul nu!

Julen känns långt borta men den kommer snabbt. Man får nog lite julstämning nu när det snart är dags att ta fram julbelysningen. Hoppas vi får behålla lite snö också. Det blir mycket mysigare då.

Igår var jag iväg på massage! Det behövde jag verkligen. Jag hade väldig ont i rygg och nacke förra veckan. Jag mådde inte så bra efter massagen, jag fick en rejäl huvudvärk. Jag tror man kan få det efteråt. Men med lite alvedon och vatten så gick den över. Det känns bättre i nacke och rygg men det är inte bra än så jag måste nog dit snart igen.

Vi spelade match i söndags…borta mot Hallsberg och vi vann med 4-2. Jag gjorde 2 mål och syrran gjorde 1. Förra matchen var det tvärtom  Det går bra för HOIF´s damer just nu, vi har vunnit de två första matcherna. Vi har 2 kvar sen får vi se om vi går till slutspel. Det borde vi klara, 1:an och 2:an i gruppen går vidare. Vi har Sturehov och Adolfsberg kvar.

Nu ska jag jobba lite så jag får åka hem och sova lite!
Sköt om er! Kram

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg 1 vecka till ”julstämmning”
Nästa inlägg Bowling ikväll!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *