I dag fyller vår lilla Alice 9 år! Grattis Grattis! Ska snart ta en promenad med henne.

Tråkigt väder idag  Regn och rusk! Hoppas på lite kyla snart så det blir lite kärle i backen. Sen hoppas jag på lite snö så det blir lite ljusare ute. Nu är det så mörkt och trist. Plus att jag behöver öva på längdskidåkning. Då jag typ aldrig åkt förut (om man inte räknar med när jag var riktigt liten, då stakade vi nån gång ibland) så jag behöver öva lite om jag ska ta mig runt halva vasaloppet. Skidorna kommer om ca 2 veckor ialla fall.

Om ett par timmar ska jag iväg på tränarutbildning. Det håller på till kl. 20.00 och sen är det bara hem och käka något och sen vidare till jobbet. Så förutom tränarutbildningen så hinner jag inte med något vettigt idag.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Julklapps-etiketter!
Nästa inlägg Sista natten för den här veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *