Idag har jag ägnat några timmar åt att förbättra fiskeligan, dels så var inte alla sidor helt klara förut. Men nu så ska allt som ligger ute vara i ordning! Men än så är jag inte helt nöjd, det kommer att göras ytterligare lite ändringar vid något senare tillfälle. Hoppas den duger så länge!

Lite saker som har fixats till
Nu kan man kolla vem som har mest poäng samt även se vad som räknas som störst, en gädda på 2,5 kg eller en Abborre på 0,45kg? Tycker att detta kan vara en rolig sak för alla oss som gillar att fiska eller bara sitter med ett metspö vid en brygga någon gång per år! Så se till att rapportera dina fångster, stora som små!

Ha det bra

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ny vecka
Nästa inlägg Grattis Annie-Marie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *