Igår så kom jag hem efter en Ålandskryssning med jobbet. Tycker att det var riktigt lyckat, men det känns i kroppen fast jag tog det riktigt lugnt. Men även om man tar det lugnt så blir det inte så mycket tid över till att vila.

Idag så har vi vart inne på Hem & villa mässan. Det var lagom mycket folk och lika dant som alla andra år. Köpte sekatör samt en häcksax båda var flerstegsmodell. Annars så har det varit en lugn dag idag.

På tisdag så kommer Jimmy och hjälper mig att byta bromsbackar samt stötdämpare på Ka´n. Har aldrig haft isär en bromstrumma tidigare eller bytt stötdämpare så det är lika bra att kalla in experthjälp 

Hoppas att du får en bra vecka!

Föregående inlägg Lördag
Nästa inlägg Ny vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *