Hallå!

Idag har vi varit ute och handlat en sväng (Willys) det var lagom med folk. Så nu ska jag snart sätta igång med maten, det blir lax. Måste bara berätta att vi (HOIFs damlag) lyckades ta en bronsmedalj i söndags. Vi spelade en inomhuscup i Hallsberg. Det var jättekul att spela, jag stod i mål 2 utav matcherna.

Sen har jag börjat äta enligt GI-metoden denna vecka och hoppas få bort några kilon. Man fick välja mellan 3 faser (Rivstart, Nystart och Balans). Jag börjar med Rivstart och det innebär att jag under 2 veckors tid ska avstå från kolhydrater. Men man behöver inte gå hungrig, man får äta mycket annat  GI-metoden ska vara bra om man vill få bort sötsuget, och det behöver jag verkligen. Så vi får se hur det går!

Nu ska jag sätta igång med maten! Ha de bra så hörs vi!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ny vecka
Nästa inlägg Dags för en ny nyhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *