Idag bär det iväg till fjollträsk för imorgon ska jag, Anna och Emma ta oss runt halva lidingöloppet (1,5 mil). Vi passade på att åka 1 dag innan så slipper vi stressa imorgon + att vi nu får umgås lite Emma och Henrik 
Alice ska hälsa på i Kumla medans vi är där.

Igår bokade jag hotell i Göteborg. Vi tänkte åka dit ett par dagar i början på december (4:e-6:e). Sen åker vi förbi Ullared på vägen hem. Det kan vara skönt att komma bort ett par dar så där ibland. Bara rå om varandra lite. Sen ska ju julklapparna köpas.

Har precis ätit en bit tårta. Kanske inte den bästa tiden på dygnet att göra det men det var gott i alla fall. Vi har haft så mycket på sista tiden så därför fick vi lite tårta. I slutet på nästa vecka får vi nog lite smörgåstårta, men tyvärr så är jag nog inte här då. Jag är frikopplad torsdagen för att gå på datautbildning på fredagen.

Nej nu måste jag jobba lite så jag får åka hem och sova en stund. Trevlig helg på er allesammans!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Fortfarande lite ont i ryggen
Nästa inlägg Aj, aj, aj…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *