Hallå!

Igår spelade jag sista matchen för säsongen, tyvärr förlorade vi med uddamålet (2-3). Jag fick en boll i ansiktet. Det kom en höjdboll mot mål som jag sprang på, då rusar deras målvakt ut för att rensa. Men hon sköt mig rakt i ansiktet och domarn dömmer hands!!???!!! Ingen förstod det domslutet. I vilket fall som helst så fick jag rejält ont i huvudet och käken efteråt. Därför åkte jag aldrig till jobbet igår kväll. Jag kände mig inte så kry.

Annars har vi tagit det väldigt lungt i helgen. Vi bara varit här hemma. Skönt att för en gångs skull inte ha något planerat.

Idag har jag inte gjort så mycket, legat i soffan och kollat på film. Albin har varit på jobbet.

Till helgen ska vi till storstan. Vi åker till Emma och Henrik på fredag och på lördag ska vi ta oss igenom halva lidingöloppet. Inte Albin, han ska vara hejaklack 

Hoppas du får en bra vecka! Kram

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lugn helg!
Nästa inlägg Fortfarande lite ont i ryggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *