Ja då var man här igen….lite tröttare en vanligt bara  Vi var ju på bröllop i lördags och vi kom inte i sängs förrän efter kl. 05 i går morse, sen gick vi upp ca 10. Och sen dess har jag inte sovit nåt. Så just nu längtar jag hem till sängen, det är lite kämpigt att hålla sig vaken.

Åter till bröllopet… Vi vill tacka Jimmi och Therese för en trevlig kväll och önska er lycka till i framtiden. Det var en lyckad kväll med god mat och dryck. Dansade gjorde vi också och jag tror Albin har lite känningar i bena nu efteråt. Sen måste vi tacka Hans och Linda för att vi ännu en gång fått låna deras bäddsoffa.

Nu ska jag försöka jobba lite igen, så vi blir klara snart. Jag vill ju åka hem och sova!!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Tidig morgon!
Nästa inlägg Läkarbesök och Operatörslogo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *