… HundFritt! Ja vår lilla Alice är på besök i Kumla för vi ska bort på 30-års partaj ikväll. Hon åkte redan igår kväll. Det känns lite tomt.

Gårdagens besök i Uppsala gick bra. Vi fick först prata lite med läkaren, som frågade hur det var. Sen var det bara några blodprover. Inga ändringar skulle göras just nu, för man vågar inte ändra så mycket i medicineringen pga GVH-reaktionen Albin hade för ett tag sen (lung,lever och halsproblemen). Men målet är ju att Albin ska slippa alla mediciner till slut, men som sagt det kommer nog att dröja ett bra tag innan det blir så. Albin hade ganska högt blodtryck, vilket förklarar Albins dagliga huvudvärk! Men han ska snart till sin läkare i Örebro och då hittar han säkert på nåt. Han kanske får pröva någon mer blodtrycksmedicin, den förra funkade inte så värst. Albin fick typ alla biverkningar man kunde få.

Idag hade jag tänkt springa lite på morgonen men på torsdagsträningen hände det nåt med hälen så jag måste vila den. Det gör ont när jag går på den. Vi har en viktig match på måndag och jag vill ju kunna spela då! Vi möter nämligen Kumla på Odenvallen kl. 18:30. Så har du inget för dig är det bara att komma ner och titta!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg 1,5 års kontroll
Nästa inlägg Söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *