Godmorgon!

Sitter på jobbet och äter youghurt, vi har ”lunch”. Vi har det riktigt lugnt, men det beror på att vi inte får så mycket paket från Stockholm. Deras bana har gått sönder. Men då blir det tyvärr värre imorgon 

Det blev ingen vinst igår kväll. Men vi lyckades få 1 poäng i alla fall, matchen slutatde 2-2. Det var synd för vi hade många bra målchanser på slutet. Jag och Anna gjorde mål! Hälen höll inte  vet inte vad jag ska göra åt det.

Idag tisdag ska jag nog måla lite. Och imorgon kanske jag ska gå med trimmern lite. För det kommer förhoppningsvis en och ska sprutmåla vårat uthus på torsdag eller fredag. Han ska sprutmåla våra grannars loge, så då passar han på att ta vårat uthus oxå. Skitbra!!

Albin pratade med sin läkare igår ang. huvudvärken och blodtrycket. Han skulle skicka ett recept på en ny blodtrycksmedicin. Vi får hoppas att det funkar den här gången för Albins huvudvärk har blivit värre. Igår hade han ont hela dagen, det hjälpte inte att ta alvedon 

Nej, nu ska jag jobba lite. Sköt om er! Kram Maria

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Match ikväll!
Nästa inlägg Torsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *