I tisdags sprang jag, Anna, Linda, Marie och Sofie (HOIF´s Dam 5:a) 10km på Blodomloppet. Mitt mål var att ta mig runt utan att stanna/börja gå och helst komma under tiden tiden 1h 10min.

Jag kom i mål, men det var knappt När det bara var 1km kvar så ökade jag tempot lite men hamnade lite efter Soffan och Marie i alla fall… för de är något kvickare än jag

Men jag bestämde mig för att komma ifatt dem och när vi kom in på Trängens IP (målet) så var jag i fatt….men helt slut (jag var väldigt nära att kräkas) och då skulle man springa runt hela fotbollsplanen för att komma i mål. Men jag hade verkligen inga krafter kvar och det slutade med att jag på ca 400m tappade 30sek, det var lite tråkigt. Men jag är jättenöjd ändå för tiden blev 1,00,40, vilket bedyder 6,04 min/kilometer. Det trodde jag aldrig att jag skulle klara!! Nu är det bara att träna inför ”halva lidingöloppet” (1,5mil).

Efter loppet fick vi en hel ICA-kasse med mat och så hade vi en lite trevlig picknick innan vi åkte hem. Jag måste bara tala om att alla vi i ”HOIF´s Dam 5:a” kom i mål under 1,05. Det är ju skitbra!!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Blodomloppet
Nästa inlägg 1,5 års kontroll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *