Igår så var Mamma och Elin här och hjälpte till att måla. Det börjar kännas ordentligt i kroppen nu, fast man inte har målat så mycket och bara i ett par dagar. Dom kommer även ut en sväng idag, vilket man tackar så mycket för.

Igår så åkte Elin och jag till Hällebo för att doppa oss, det var inte allt för varmt i vattnet.
Senare på kvällen så åkte jag upp till sportstugan där innebandyn hade sin första försäsongsträning. Skulle prata lite hemsida med dem så nu så ska jag sätta fart med det så fort man har tid. Nu tycker du kanske att när man är sjukskriven så har man ju all tid i världen. Men så är det inte, eller känns inte i alla fall, dels så kan/orkar man inte göra allt i samma tempo som vanligt och så måste man ta tid till återhämtning, annars går det åt skogen.

Och på söndag ska jag hämta hem min lilla gumma från Arlanda och hon har 2 veckors semester kvar. Då måste vi ju hitta på något skoj tillsammans.
Nu måste jag försöka att få i mig lite frukost.

Ha en bra dag.

Föregående inlägg Speedway
Nästa inlägg Slödag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *