Ja nu är taket snart rent! Vi hoppas kunna göra det sista idag! Igår var vi ute och grejade hela dagen, det gäller att passa på när det är uppehåll. Gräset var jättelångt, det klippte Albin. Jag har gått med trimmern, har lite kvar tills morgondagen. Så vi har fullt upp. Vi ligger dock lite efter i planeringen men det får gå ändå  Vi skulle egentligen ha börjat målat nu. På fredag får vi liften, så förhoppningsvis kör vi igång på söndag.

Nu längtar jag till semestern, jag har 1 1/2 vecka kvar. Det ska bli så skönt att vara ledig. De första 2 veckorna åker jag till Grekland med mamma och pappa. Sen har vi ingenting planerat. Det blir väl att måla huset, för det hinner vi inte klart med innan jag åker. Men vi ska väl hitta på nånting ändå. En tripp till Linköping ska vi nog göra och hälsa på familjen Nordin. Det blir nog en och annan fisketur också skulle jag tro. Sen får vi se…

Nu till helgen har vi inplanerat följande: På fredag ska vi till Högsjö och gratta Jimmi och på lördag har vi grillfest hemma. Det kommer några gamla klasskamrater till mig (+ respektive). Det ska bli kul!

Nu ska jag ta och jobba lite så jag kommer hem nån gång! Sköt om er!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ver. 2 av besöksräknaren är nu igång!
Nästa inlägg Nu är det helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *