Godmorgon allesammans!
Har ar kl snart 10 och normalt sa brukar jag ligga pa stranden nu. Men inte idag…

Har pa Rhodos ar det varmt, riktigt varmt. I tisdags hade vi 43 grader i skuggan och till raga pa allt sa madde jag daligt den dan. Vi har nu nastan varit har 1 vecka och vi har solat, badad (vattnet ar jatteskont), varit i Rhodos stad och ute pa en battur pa havet med massor av badstopp. Da badade vi mest ifran baten. Det enda jobbiga ar att vi har ca 3km (vilket kanns mycket langre i varmen) till Faliraki dar alla restauranger och affarer ar. Det finns i narheten ocksa men det ar lite dyrare. Annars har vi det bra har, saknar Albin dock. Onskar att han vore har med.

Igar var vi pa havet hela dagen! Utflykten hette just ”En dag pa havet”. Vi akte fran Rhodos hamn (Mandraki hamnen tror jag den hette) vid 9-tiden och sen ut till havs. Malet var Stegna beach, dar vi skulle ata var lunch. Pa vagen dit gjorde vi 2 badstopp, da vi badade fran baten. Och likadant pa hemvagen, fast inte pa samma stallen.

Nasta vecka ska vi nog pa en o-rundtur.

Hoppas ni har det bra dar hemma allesammans! Ses om ca 1 vecka!

Soliga kramar //

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Golfat
Nästa inlägg Har äntligen skrivit om min sjukdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *