Idag har vi gjort klart i rabatterna, känns skönt att det är klart. Kanske ska vi skaffa lite mer blommor, men det största jobbet är klart! Marias mamma var med och hjälpte till. När vi var så gott som klara så började det komma lite sköna stänk från ovan! Det behövs lite regn nu, var länge sen sedan!

Har även fått för mig att jag skulle testa radiostyrda båten, men jag får inte liv i handkontrollen.  Är sugen på att leka lite!

Imorgon ska jag träffa min läkare, får se vad han hittar på! Kommer säkert att få en ny blodtrycksmedicin eftersom jag inte klarade av den andra.

Har börjat kolla lite hårdare efter en ny dator, det är inte det lättaste. Man vill ju få så bra dator som möjligt för lagom med kosing! Just nu är det ca 3st det står emellan.

Ha det bra

Föregående inlägg Rabatt + Elin på Rix FM Örebro
Nästa inlägg Rapport från dagens läkarbesök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *