Idag var vi på dop, lilla Filip döptes, men inte nog med det. Det blev ett bröllop också. Min kusin Madelene gifte sig med sin Robert (Filips föräldrar). De överaskade alla. Det var endast Maddes dotter Nathalie visste om det hela och så brudparet förstås  Det var kul, vi anade ingenting! GRATTIS!!

Ikväll blir det taccokväll här hemma. Vi skulle ha gått på logdans men Albin orkar inte med det. Så vi käkar lite taccos och kollar på fotboll istället. Imorgonbitti ska jag cykla en sväng, det är inte långt kvar nu tills det är dags för tjejvättern. Men jag har nog köpt allt jag behöver nu: Cykelhjälm, cykelhandskar, cykelbyxor och cykeltröja.

Ha en fortsatt trevlig helg allesammans!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Maria ska bli gudmor till lilla Filip
Nästa inlägg Hänt idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *