Igår Så firade jag och Maria in våren genom att åka upp till Högsjö. Maria passade på att träna lite inför Tjejvättern så hon tog cykeln upp till Kubbetorp där vi testade en båtmotor som vi ska sälja.

Vi åkte ner och åt lite smaskig mat hos Jimmi och Therese, vi får tacka ännu en gång för den goda maten. Efter det så gick vi iväg till majbrasan (vilken var den fulaste jag sett). Vi kollade när den brann ner och kollade även på fyrverkerierna innan vi avslutade kvällen hemma hos Hasse och Linda.

På vägen hem så såg vi tre grävlingar och en himla massa hjortar.

Nyhet på hemsidan!  Nu finns det 2st små filmer på sidan, kolla in under Selma och Torkel.

Ha en riktigt trevlig vår!

Föregående inlägg Fiske?
Nästa inlägg Albin —–> Norge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *