Imorgon bitti åker Elin till Finland för att spela dubbel-landskamp. Första matchen spelas på fredag mot Norge och på söndag spelar de mot antingen Finland eller England! Hoppas det går bra för dig Elin, tyvärr kunde jag inte följa med och heja på dig!

Och jag hoppas du tar det lugnt Albin och att du mår bättre snart. Det är inte roligt att se dig så här. Du förtjänar att må som en prins  efter allt du fått stått ut med. Hoppas Olle har något bra att komma med på tisdag!
Älskar dig!

Jag glömde skriva igår att jag hade sprungit vårruset! Jag lyckades ta mig runt på 27.08. Jag är nöjd, trodde inte jag skulle klara under 30min. Men jag är slut i benen idag.

Imorgon ska jag åka in med Torkel till veterinären. Han kan inte gå på vänster bakben. Den är svullen och vi har hittat små sår på kroppen. Vi misstänker att han har varit i slagsmål. Hoppas det går bra och att de kan hjälpa honom.

Det var allt från mig idag, nu ska jag jobba lite.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Elin ska även till Holland!
Nästa inlägg Är riktigt less på huvudvärk och trötthet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *