Jag har precis pratat med Albin….och han har lite problem med hand-och fotlederna. Så han har inte kunnat fiskat idag. Han skulle prova lite nu ikväll igen. De har inte haft så jättebra fiske hittills. Men det hinner nog att ändra sig. De har ju bara varit där ett par dagar.

Här hemma har jag och Alice det lungt och skönt. Vi ska ta en kvällspromenad snart, sen blir det nog läggdags. Jag är ganska trött och ligger efter lite med sömnen.

Idag har jag varit och grattat mitt kusinbarn Nathalie som fyller 15år idag. Grattis! Sen var jag och simmade lite på förmiddagen. Imorgon ska jag ta sovmorgon och sen kommer Maria på besök.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Albin —–> Norge
Nästa inlägg Förlust mot Rynninge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *