Vårat projekt denna vecka är ”trädgården”. Vi håller på att klippa gräset, men regnet förstör. Hoppas det blir finare nu i helgen, de har ju lovat det! Sen har vi gått med trimmern också. Får se när vi hinner göra klart. Imorgon ska vi till Albins farmor och äta lunch, sen ska vi ut och handla lite. Det brukar ju ta lite tid. Sen på lördag ska vi på dop, lilla Filip ska döpas och jag ska bli gudmor.

Idag har jag anmält mig till vansbro halvsim och halvvasan. Nu är det bara lidinöloppet kvar att anmäla sig till. Och om 8 dagar är det dags för tjejvättern. Albin har lagt in alla lopp under ”Marias motionslopp”, titta gärna där. Det finns även länkar till respektive lopps hemsida.

Nu måste jag jobba vidare 5,5 timmar kvar till helg! Jiipppii!!! Sköt om er!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Slutfiskat på sottern!
Nästa inlägg Maria ska bli gudmor till lilla Filip

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *