Jaha då har vi varit en sväng nere i Tyskland! Resan gick bra och fick med lite mumsiga grejer hem  Vi lärde oss en sak: Ta med kärra!! Vi var tre personer i bilen och då kan man ju inte lasta så mycket! Men det var annars bra att vara tre, man slapp köra så mycket! Vi kan mycket väl tänka oss att åka ner fler gånger. Men det dröjer ett tag, det är ju inte en resa som man har lust att göra varje dag!

Fast för mig dröjer det inte så länge….. Jag ska åka ungefär lika långt till helgen. Vi ska till Vordingborg i Danmark över påsken…på träningsläger! Hoppas på bra väder, god mat och fina planer! Det var allt från mig idag! Ha en fortsatt bra dag och Grattis Cissi på födelsedagen!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Tyskland
Nästa inlägg Nyhet på hemsidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *