Godmorgon allesammans!

Idag hinner jag knappt gå lägga mig förrän jag ska gå upp igen. Kl. 10.00 ska nämligen jag och Albin till Spa-huset för att testa floating! Har hört att det ska vara bra! Efter det ska vi käka lite lunch på stan!

Alice har sovit borta inatt, hos mamma och pappa i Kumla. Vi kommer ju att vara hemifrån ganska många timmar idag och vill inte lämmna henne själv. Så hon ska vara där medans vi grejar lite på stan. Vi kan ju inte ha henne i hundgården, eftersom hon har fixat ett hål i staketet.

Ser fram emot Lördag! Jättekul att så många kommer! Ni får gå in på ”Albin 25 år” och önska lite låtar. Elin är väldig flitig 

Nu ska jag jobba ett par timmar till sen tar jag helg  Har även tagit ledigt söndag kväll ifall man är lite ”trött” efter kalaset!

Vi ses!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Jaha… då var man 25 helt plötsligt!
Nästa inlägg Nära rekord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *