Regn och blåst – ingen bra kombination! 

Skulle ha spelat match mot Hovsta idag! Men fick vända när vi var i Örebro…matchen inställd pga dålig plan. Inte så roligt! Istället gav jag mig ut och sprang när jag kom hem. Och än stund senare gick jag, Albin och Alice runt Höre! Så det vart lite träning i alla fall idag!

Imorgon ska jag sova hos Linda efter jobbet. Vi tänkte ta en sväng på gymet på förmiddagen. Har nog inget mer planerat för morgondagen! Ska kanske börja riva lite tapeter! Vore skönt att få ordning i hallen! Får se hur det blir!

Nu är det dags att byta om och åka till jobbet!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Första träningen inför ”tjejvättern” är nu avklarad!!
Nästa inlägg Hemsidan kan krångla lite under dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *