Igår var det äntligen dags för hockey på tv:n!
Färjestad tog ledningen med 2-0 och allt verkade lungt…men det kan vända fort, vilket det gjorde. LHC kvitterade till 2-2 och lyckades även vinna matchen i förlängningen så nu står det 1-1 i matcher! Spännande!

Idag har Maria träningsmatch i Arboga och ikväll ska vi på kalas till Linda (Marias lillasyster).

Jag ska nog in till stan idag och kolla på havsfiskespö till Norgeresan. Åker nog även förbi Biltema och köper två hjul till båttrailern som behäver bytas ut. Det börjar ju bli läge att plocka fram båten nu. Så är du sugen på att komma ut på sjön och fiska lite så hör av dig!

Glöm inte att vrida fram klockan en timme inatt, klockan 02:00 blir klockan 03:00!

Ha en trevlig lördag!

Föregående inlägg Vinter!
Nästa inlägg Förlust igen. Nu ligger vi under med 2-1 i matcher… Kom igen FBK!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *