Lägesrapport från Albin!

Nu har jag varit på ettårskontroll i Uppsala, var där i torsdags. Jag fick prata med läkare, lämna en massa blodprover, ekg, lungröntgen & en hjärtfunktionstest. Trodde jag skulle få göra mer saker. Men jag hade ju gjort lungfunktionstestet i örebro innan. Dom ville även göra ett benmärgsprov, men det ville jag hellre göra hemma i örebro eftersom jag vill ha lite droger (lugnande) för det. Så vi får de när det blir av.

Men allt verkade bra så det ska rulla på som vanligt!

Nytt på hemsidan!
Har laggt till lite roliga historier!
Den kommer att byggas på under tidens gång!
Har inte bestämt mig ännu om alla ska kunna skriva i en historia eller om det bara ska vara användarna som ska kunna göra det, vi får se!

Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.