Imorse när vi slog igång dumburken så lät det som ett tröskverk!
Efter lite sökande så kan jag fram till att det var fläkten till grafikkortet som lät. Provade att blåsa rent det men utan resultat. Hade ett annat satt i en burk som jag inte använder så jag tänkte ta det! Men när jag plockade ut grafikkortet som lät så från datorn så såg jag att man kunde skruva isär fläkten lite. Och nyfiken som man är så gjorda man såklart det!

Såg då att fläkten hade skavt lite mot ett slags skyddshölje, så det fick åka bort. Skruvade tillbaka kortet och slog igång datorn. Den lät som vanligt, JIPPI!!!

Men det börjar bli lite mycket konstiga lagningar nu… det sitter ju redan en blompinne i den som håller fläkten till processorn på plats pga. ett trasigt fäste på moderkortet. Men än så länge lever den!

Föregående inlägg Det vart ingen bio igår!
Nästa inlägg Benmärgsprov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *