Kur 6:3

Dagen började som vanligt med lite provtagningar. Idag var de inne kl. 06.00, det har varierat lite de andra dagarna. Efter frukosten tog jag en löparrunda. När jag kom tillbaka tittade vi på storslalom. Kl. 12.00 skulle Albin börja med dropp, så vi tog en promenad runt Studenternas innan.

Runt 12.00 satte droppet igång och det ska han ha 48 timmar i sträck. Från och med nu ska Albin även kissa på en sticka, för att se om det finns blod i urinet. Annars har det inte hänt så mycket idag. Albin mådde illa på kvällen och kände konstig smak i munnen. Inget farligt, vissa känner det av cellgifterna. // Maria (Albins fru/sambo)

Föregående inlägg Lördagen 2006-01-28
Nästa inlägg Måndagen 2006-01-30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *