Kur 6:1

Gick upp kl. 08.00. Började dagen med att bädda sängen. Det är bra om Albin bäddar sin egen säng. Det blir lite träning. Sen gick vi och åt frukost. De var inne och tog blodtryck och temp.

Kl. 11.00 kommer kuren att starta. Kuren började med att Albin fick cellgift insprutad i ryggen. Sammanlagt får Albin 5st olika cellgifter under dagen. Både i sprutform och i droppform. Plus att han fick kortisontabletter. 5,5 timme tar kuren idag. Albin fick vänta med lunchen tills 13.40 p.g.a att han var tvungen att ligga helt still 1,5 timme efter rygginsprutet. Albin måste skriva upp allt han dricker och hur mycket han kissar.

Själv tog jag en promenad idag. Kollade runt lite och köpte en karta över Uppsala. Albin ska försöka följa med ut imorgon. Kl. 14.30 var det dags för Albins favoritsak…..ögondroppar! Som han ska ta var 4:e timme dygnet runt. 19.15 var det dags för kontroll igen och omläggning av CVK:n. Tog även bort stygnen där den gamla CVK:n satt. Ganska så snart började Albin må illa och han fick medicin för det. Han mådde väldigt konstigt, kände sig orolig och rastlös. Och det dröjde inte länge innan han kräktes. Men sen mådde han bättre, fast han blev riktigt trött. // Maria (Albins fru/sambo)

Föregående inlägg Torsdagen 2006-01-26
Nästa inlägg Lördagen 2006-01-28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *