Onsdagen 2005-12-07

Benmärgsprov

Albin får morfin och stesolid före benmärgsprovet. Han är riktigt orolig. Allt går så bra det bara kan. Albin är nöjd men medicinerna börjar verka först senare under dagen. Maria är med på provtagningen och jag möter henne i dörren 09.30. Vi får stanna kvar och vänta på provsvaren. Albin trött och yr.

Hem igen
Mormor kommer upp på besök och vi åker 14.15. Maria kommer efter jobbet och tar med Albin hem. Kuren startar inte ännu. Albins värden måste öka mer. Proverna som togs i måndags är odugliga. Kuren kan inte startas innan proverna tas. Imorgon ska det tas prov på B-vitamin m.m.

Uppsala blir 14/12 kl. 09.00 – ca 16.00.

// Maria (Albins mamma)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.