Kur4:4

Jag får sms från Maria vid 07.00 och går upp för att äta frukost. Åker in till Albin direkt efter det. Vi ser på TV och vilar. Det är sista dagen på kuren. Ögondropparna är svåra att ge Albin för de svider lite. Imorgon hoppas vi på att få åka hem.

Albin få en extra dos mot illamåendet i samband med varje cellgiftskur. Det funkar bra och matlusten finns kvar. Syster Marie sätter cellgiftet på kvällen och hon har fortfarande kvar sin oro för att hon ska göra fel igen. Hon lider verkligen. Allt går bra.

Vi spelar Bingolotto. Det är guldkväll från Karlstad och riktigt trevligt. Somnar vid 23.30 och sover gott hela natten.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Fredagen 2005-11-04
Nästa inlägg Söndagen 2005-11-06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *