Hemma

Albin sitter uppe och läser hela förmiddagen. Temperaturen har ökat lite till 37,6°. Albin har lite ont i ryggen. Tror att han har suttit upp för länge. På kvällen får han riktigt ont och ringer till 82:an. De har ingen plats för honom. Vi ska åka till akuten. 82:an kontaktar dem och talar om att vi är på väg. Albin har jätteont. Det kommer och går. Tror att det är njursten.

Akuten

Vi kommer till akuten kl. 23.35. En läkare undersöker Albin vid 01.00. Han har riktigt ont. De hittar ingenting. Tar prover. Får en spruta Ketogan vid 01.30. Ska få komma till infektionskliniken 40B. Jag åker hem när sprutan börjat verka och Albin inte har ont. Han får vänta på att hans rum blir klart. Han fick vänta ca 2 timmar på akuten innan han kom till sitt nya rum och de tog nya prover. Albin sov lite. // Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Onsdagen 2004-02-04
Nästa inlägg Fredagen 2004-02-06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *