Nålen i armen har slutat fungera och en ny får sättas för att droppet ska kunna ges och prover tas. Nålen sätts i vänster underarm. Allt fungerar bra. Porten såg röd ut med en strimma längs slangen mot halsen.

Febern ligger runt 38°. Prover tas för att se koncentrationen av penicillinet i blodet. Albin är lite förkyld. Han är täppt i näsan när han vaknar. Albin är ganska pigg. Känner sig mindre förkyld på eftermiddagen. Elin ska sova kvar och tar bussen in vid 18-tiden.

Albin ska stickas i porten för att ta prover. dom sätter bedövningssalva före så sticket går bra. Proverna tidigare visar att penicillindosen är för liten så han får 1,5g istället för 1g Vancocin. Får blod, HB 81. Porten fungerar så han får penicillinet direkt dit. Feber stiger och ligger på 38,8°. // Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Måndagen 2004-02-09
Nästa inlägg Onsdagen 2004-02-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *