Fick sovmorgon. Temp och blodtryckskontroll kl. 06.00. Feberfri!!! Hoppas att det håller i sig. Albin duschar och jag bäddar rent åt honom. Vi äter frukost sedan. Te, juice, rostat bröd med ost och yoghurt.

Kollar lite på video när Albin får sitt penicillin. Ronden kommer, Ulf Tidefeldt. Han ska boka ett benmärgsprov i morgon och kolla med infektionsläkarna angående Albins penicillin. Vi går en sväng till kiosken innan lunch. Tempen på eftermiddagen är fortfarande bra. Nere i 37,3°. Vi löser korsord och kollar på TV.

Sköterskan berättar att Albins penicillin är borttaget och han får någon ny tablett istället. Benmärgsprovet sker imorgon kl. 09.00. Maria kommer då! Albin får åka hem sedan. Vi ser på TV och somnar vid 22-tiden. Albin är lite orolig inför morgondagen. Ska ringa Maria vid 08.30 så att hon vaknar. // Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Söndagen 2004-02-15
Nästa inlägg Tisdagen 2004-02-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *