Göran åkte innan Albin gick upp. Proverna togs senare. Runt 8-tiden. Ronden gick tidigt. Rygginsprutningen ska ske kl. 11.00. Albin får åka hem i morgon direkt när stygnen har tagits om han vill.

Benmärgsprovs resultatet var inte klart men kommer senare. Börjar få utslag på huvudet. Albin fick en Stesolid 5mg kl. 10.00. Han fick ont i huvudet efter det och tog då 2 Alvedon.

Kl. 11.20 gjordes rygginsprutet av dr. Bertil Uggla. Det gick bra. Vilade till ca halv 2 då det blev dax att äta. Elin kom och gjorde oss sällskap. Hon fyller 14 år idag och vi ska ha kalas här ikväll.

Maria kom på eftermiddagen. Vi kollade på video ”Den bästa sommaren” Göran ringde och vi beställde mat från McDonalds. Albin visste inte hur den mat som han beställde igår skulle vara. Det visade sig att den var helt OK så han blev proppmätt. Fisk, Big Mac, Milkshake, potatis, tomat och morötter. Glassen fick Elin.

Anna och Jimmy kom senare när vi skulle fika. Albin var trött och vilade. Han var för mätt för att fika. Vid 8-tiden åkte alla hem. Albin och jag lade oss vid 10-tiden. Det fanns en viss oro inför hemgången. Vi skrev ner massa frågor på ett papper. Det är bäst så vi inte glömmer någonting. Albin somnade vid halv 11.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Tisdagen 2004-01-06
Nästa inlägg Torsdagen 2004-01-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *