Hemma

Skönt att få vara hemma. Albin har fått Alice rum. En säng togs in från gästrummet. Han väcktes kl. 08.00 för att ta sina tabletter och kolla tempen. Allt OK men han börjar få svamp i halsen. Albin ringer in till Medicinmottagning 2 för att få recept på medicin mot svamp. Det ska ringas in till apoteket i Odensbacken om det finns där. Annars återkommer läkaren.

På middagen börjar jag kolla om receptet kommit in till Odensbacken och går att hämta. Jag får då till svar från apoteket att tabletterna ej finns i Odensbacken utan bara på USÖ. Bestämmer att Göran hämtar dem där. Han skickar Linus med dem hem till oss på eftermiddagen. Vi fikar och efter det lägger Albin sig. Han hade lite ont i huvudet och var trött. Vi kollade på TV.

Under dagen har jag tagit bort skrivbordet ur ”Albins” rum så att Maria får plats med en säng. De kommer när de (Elin och Maria) varit på bio. Lägger oss vid 22.00. Albin ska till USÖ för provtagning imorgon kl. 10.00, väckning kl 08.00. // Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Torsdagen 2004-01-08
Nästa inlägg Lördagen 2004-01-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *